De foto hierboven is een stukje van mijn werkplek. Ik woon en werk in Malderen, deelgemeente van Londerzeel, waar Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen elkaar bijna raken.

Na 20 jaar voor televisie gewerkt te hebben besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Omdat ik altijd graag met mijn handen gewerkt heb, startte ik in 2012 met een paar creatieve opleidingen: meubelstofferen, lederbewerking en houtbewerking. Werken met pure materialen gaf me zoveel voldoening  dat ik er mijn beroep van maakte.

In 2021 startte ik mijn eigen atelier in Malderen, waar ik me nu toegelegd heb op het maken van lederen handtassen.  Elke tas wordt door mij eigenhandig gemaakt, met behulp van mijn stikmachine.

Ik zou mijn stijl zelf omschrijven als sober, praktisch en tijdloos. 

Af en toe spring ik er even uit met een handgeborduurde quote.

Maar ook maatwerk is mogelijk. Wil je voor jezelf of voor iemand anders een gepersonaliseerd cadeau, dan is een unieke, op maat gemaakte handtas een goed idee. 

Wil je mijn werk eens in het echt zien of heb je graag wat meer uitleg? Altijd welkom in mijn atelier in Malderen (na afspraak).

Enkele van mijn tassen zijn ook te koop bij Thilda&Louise in Oostende. Spring daar zeker ook eens binnen als je in de buurt bent. (www.thildalouise.be).